Go to content

Main menu:

Din zona

UP-DATE - imediat dupa notificarea noastra gunoaiele au fost ridicate de catre personalul Pensiunii Florina. In plus, gestul a fost motivat prin faptul ca gunoiul nu avea unde sa fie dus deoarece masina de gunoi venea peste cca. 1 saptamana. Am luat la cunostinta acest lucru pe care il vom urmari in incercarea de a rezolva situatia.
De asemenea, am primit angajamentul proprietarilor ca evenimente de acest fel nu se vor mai repeta cat si dorinta de participare la evenimentele de curatenie din Poiana Marului.
NOTA: nu toate gunoaiele au fost aruncate de aceeasi persoana, ei fiind doar cei prinsi in fapt.

Ne pare rau sa observam ca inclusiv unii dintre localnici si proprietari de pensiuni aleg calea mai usoara dar dezastruoasa pentru mediu sfidand parca comunitatea si eforturile acesteia de a face si pastra Poiana Marului o localitate curata.


In acest caz, se pare ca Pensiunea Florina (sau reprezentanti ai acesteia) a preferat ca propriile gun
oaie sa fie duse la punctele de recoltare publica, asta in timp ce masina de gunoi vine la fiecare casa sa ridice gunoiul.

Pe langa acest fapt deloc elegant, se pare si ca gunoaiele nici macar nu au fost aruncate in acele cosuri din plasa, ci pur si simplu au fost aruncate la voia intamplarii. Ce puteti vedea este modul cum cainii, pisicile si alte animale au imprastiat acest gunoi, gunoi pe care Pensiunea Florina trebuia sa
il depoziteze in pubele proprii pana la venirea masinii de gunoi.

Gunoaiele au fost duse la "coada lacului", departe de "beneficiar", ca sa nu se poata sti cine a facut asta.

Back to content | Back to main menu